Rundown Schedule

16 August (Off Stream)

Start End Duration Activity Group
17:00 18:00 1 hour Community Cup Qualifier
Phase 1
1 - 8
18:00 19:00 1 hour 9 - 16
19:00 20:00 1 hour 17 - 24
20:00 21:00 1 hour 25 - 32

17 August (Live Stream)

Start End Duration Activity Details
12:00 15:00 3 hours Community Cup Qualifier
Phase 2 Group 1
Looking for Top 7
15:00 18:00 3 hours Community Cup Qualifier
Phase 2 Group 2
Looking for Top 7
18:00 18:30 30 minutes Break
18:30 19:30 1 hour Influencer Grand Prix 3 laps
19:30 21:30 2 hours Merah Putih Showdown Sequence:
- Deathmatch
- Arcade
- Deathmatch
- Arcade
- Deathmatch

24 August

Start End Duration Activity
16:00 17:00 1 hour Map 1 Erangel
17:00 18:00 1 hour Map 2 Miramar
18:00 19:00 1 hour Map 3 Sanhok
19:00 20:00 1 hour Map 4 Vikendi

25 August

Start End Duration Activity
16:00 17:00 1 hour Map 1 Erangel
17:00 18:00 1 hour Map 2 Miramar
18:00 19:00 1 hour Map 3 Sanhok
19:00 20:00 1 hour Map 4 Vikendi